Joyce van Stralen
verpleegkundig overgangsconsulente

Aanbod en tarieven

Individuele begeleiding

Voor het maken van een afspraak heb je geen verwijzing nodig van een huisarts of specialist. In 2023 kost een consult van een uur 85 euro. Voor het eerste consult/intake breng ik 90 minuten in rekening.  

De verpleegkundig overgangsconsulenten worden door vrijwel alle zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed indien je aanvullend bent verzekerd. De vergoedingen van je zorgverzekeraar hebben geen invloed op het eigen risico. Voor meer informatie over vergoeding via de zorgverzekeraar klik hier.

Na afloop van het consult wordt een factuur gemaakt die je ontvangt via de mail. De betaaltermijnen staan vermeld in de algemene voorwaarden en op de factuur. De factuur stuur je zelf op naar de zorgverzekeraar.

Workshops en samenwerking

Voor bedrijven, organisaties en verenigingen geef ik de workshop "Fit door de overgang" en "Fit door de overgang en op de werkvloer". Bij de gemeente Hoorn, gemeente Zaandam en Het ter Gooi ziekenhuis in Blaricum is de workshop zeer goed ontvangen. Wilt u ook dat uw werknemers " Fit door de overgang" gaan, neem dan contact op over de inhoud en de prijs. 

Met zorggroep "Omring" werk ik samen waarbij medewerkers een consult aanvragen via "Samen Vitaal" om gezond door de overgang te gaan en fit te blijven op de werkvloer. Dit geldt ook voor "Woonzorggroep Samen" waar medewerkers via "Duurzame inzetbaarheid" op consult komen. 

Daarnaast werk ik samen met Wilma Smit en Pauline Ottervanger, 2 enthousiaste gynaecologen. Zij reizen door het land met het symposium "Menopauzeren, houd de regie in eigen hand". Voor meer informatie ga naar www.vrouwenwijzer.nl.