Joyce van Stralen
verpleegkundig overgangsconsulente

Aanbod en tarieven

Individuele begeleiding

Voor het maken van een afspraak heb je geen verwijzing nodig van een huisarts of specialist. In 2024 kost een consult van een uur 87,50 euro. Voor het eerste consult/intake breng ik 90 minuten in rekening: voorbereiding, consult en uitwerking van het consult.  

De verpleegkundig overgangsconsulenten worden door vrijwel alle zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed indien je aanvullend bent verzekerd. De vergoedingen van je zorgverzekeraar hebben geen invloed op het eigen risico. Voor meer informatie over vergoeding via de zorgverzekeraar klik hier.

Na afloop van het consult betaal je (scannen QR code) en ontvang je de factuur via de mail. De factuur stuur je zelf op naar de zorgverzekeraar.

Workshops en samenwerking

Voor bedrijven, organisaties en verenigingen geef ik de workshop "Fit door de overgang en op de werkvloer". Deze workshop wordt zeer goed ontvangen oa door Zorgbalans, verschillende gemeenten en wooncorporaties. Wilt u ook dat uw werknemers "Fit door de overgang gaan en fit op de werkvloer blijven", neem dan contact op over de inhoud en de prijs. 

Met zorggroep "Omring" werk ik samen waarbij medewerkers een consult aanvragen via "Samen Vitaal" om gezond door de overgang te gaan en fit te blijven op de werkvloer. Dit geldt ook voor "Woonzorggroep Samen", "Zorgbalans" en scholengemeenschap "SVOK".

Daarnaast werk ik samen met Wilma Smit en Pauline Ottervanger, 2 enthousiaste gynaecologen. Zij reizen door het land met het symposium "Menopauzeren, houd de regie in eigen hand". 

Aan het boek "Het verboden woord" van Caroline Tensen heb ik meegewerkt als verpleegkundig overgangsconsulente.